Ρίχνει τους τόνους η Χρυσή Αυγή

Να κατευνάσει το κύμα οργής που κάθε ώρα που περνάει γιγαντώνεται εναντίον της, επιδιώκει η Χρυσή Αυγή.
Πρώτη κίνηση, ήταν να κατεβάσει από την ιστοσελίδα της την ανακοίνωση που καλούσε σε διαδήλωση στη Νίκαια, σήμερα το απόγευμα. Στην ανακοίνωση γινόταν λόγος για «μαύρη προπαγάνδα που προσπαθεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο

να δημιουργήσει εις βάρος της Χρυσής Αυγής». Επίσης, ανέφερε ότι «η τρομοκρατία του αριστερού μορφώματος δεν είναι ικανή να διασπάσει και να ρίξει σε παγίδες το κίνημα μας, γι’ αυτό συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά υψώνοντας τείχη σε όλους αυτούς που διαβάλουν τις Αρχές μας και τις Ιδέες μας».

Την ίδια στιγμή, ο βουλευτής του φασιστικού μορφώματος Χρήστος Παππάς δήλωσε κώλυμα και δεν προσήλθε στη Βουλή για τη συζήτηση ερώτησης που είχε καταθέσει ο ίδιος αναφορικά με δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλου για το Σκοπιανό και τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

«Ο λαός έχει παγώσει. Φάνηκε το αληθινό, αποκρουστικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής που με τον μανδύα ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, είναι εχθροί της Δημοκρατίας» δήλωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Εξωτερικών, ο οποίος σχολιάζοντας το «κώλυμα» του Χρ. Παππά, είπε «δόθηκε στην Χρυσή Αυγή μια ευκαιρία να αποδείξει ότι αποκηρύσσει το φασισμό, αντ΄ αυτού όμως τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι είναι εγκληματική ναζιστική οργάνωση».

Να σημειωθεί πως συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 34χρονου Π.Φύσσα διοργανώνουν στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι της Νίκαιας, ναυτεργατικά σωματεία και συνδικάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα