Ραντεβού στα αστέρια ο Ολυμπιακός

Η αναμονή για τους φίλους του Ολυμπιακού έλαβε τέλος. Απόψε στις 21:45 (NOVA) στο κατάμεστο γήπεδο Καραϊσκάκη οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Champions League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν τα πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημα, έχουν χάσει το τρένο του τίτλου και

όπως φαίνεται θα χάσουν και μία εκ των θέσεων που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Έτσι, η αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι μία πρώτη τάξεως ευκαιρίας για την αγγλική ομάδα να πάρει βαθιά ψυχολογική και αγωνιστική ανάσα με ένα καλό αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Για τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι πιο απλά. Επιτυχία είναι από μόνη της η παρουσία στη φάση των 16 και ό,τι γίνει από εδώ και στο εξής θα είναι υπέρβαση. Καλοδεχούμενη μεν, υπέρβαση δε. Η ομάδα του Μίτσελ θα επιδιώξει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της απέναντι στη Γιουνάιτεντ για να πάει στη ρεβάνς της Αγγλίας σε 15 βράδια έχοντας ελπίδες και όχι απλά για… τουρισμό.

Στα της ενδεκάδας, τα κουκιά είναι μετρημένα και… γνωστά. Ο Μίτσελ έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσουν το βράδυ της Τρίτης και θα είναι σχεδόν απίθανο να γίνει κάποια έκπληξη. Αναφερόμαστε στην περίπτωση να μείνει στον πάγκο ο Σαλίνο και να παίξει δεξί μπακ ο Μανιάτης ή να μείνει εκτός αρχικού σχήματος ο Πέρες και να παίξει βασικός ο Φουστέρ.

Έτσι, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντιγκά, Μανιάτη, Κάμπελ, Πέρες, Ντομίνγκες και Ολαϊτάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανωλάς αισθάνεται ένα τσίμπημα στο πόδι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Αν ο Μίτσελ αποφασίσει να τον αφήσει εκτός, υπάρχει η λύση του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα