«Πυρετός» στον ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Το βάρος της πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση θα σηκώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, με διαδοχικές εμφανίσεις και δηλώσεις. Σήμερα το απόγευμα, στις 6, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα προβεί σε δηλώσεις από το γραφείο του στη Βουλή και αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο και τις ρυθμίσεις που αυτό περιλαμβάνει.

Βασικός

άξονας των δηλώσεων Τσίπρα θα είναι πως το παρόν πολυνομοσχέδιο δεν εξασφαλίζει την έξοδο από το Μνημόνιο, αλλά τη συνέχισή του. Εξάλλου, γι” αυτό προϊδέασε και πρωινή ανακοίνωση του κόμματος, με την οποία το πολυνομοσχέδιο χαρακτηρίζεται «μνημονιακός οδοστρωτήρας».

Έκτακτη συνεδρίαση

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας συγκαλεί αύριο το μεσημέρι, στις 2, εκτάκτως την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του και στην ομιλία του αναμένεται να εκτοξεύσει και νέες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης. Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει όλο το σαββατοκύριακο στη Βουλή και αναμένεται να πάρει ουκ ολίγες φορές τον λόγο, ώστε να πάρει πάνω του την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα