Πρώτα η Μπάμπεργκ, μετά το ντέρμπι

12:28 1/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Συνήθως τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα θεωρούνται το κυρίως πιάτο της εβδομάδας και τα αντίστοιχα του πρωταθλήματος απλά το πρόγευμα. Τούτη τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στον Παναθηναϊκό βέβαια δεν παραγνωρίζουν τη σημασία της αναμέτρησης. Υπολογίζουν την Μπάμπεργκ η οποία είναι ομάδα που στηρίζεται πολύ στο περιφερειακό σουτ και έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για να την αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει στη διάθεσή του όλους

τους παίκτες του αλλά δεν αποκλείεται να κρατήσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη μακριά από τη σημερινή μάχη αφού ο Έλληνας σέντερ αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες πρόβλημα με τις αμυγδαλές του.

Ο Γιόνας Μασιούλις από την πλευρά του είναι πλέον πολύ καλύτερα, άρα και πανέτοιμος να αγωνιστεί ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος ημέρα με την ημέρα φτάνει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να καθαρίσει την υπόθεση νίκη όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να δοθούν ανάσες σε παίκτες-κλειδιά, ανάγκη που υπογράμμισε και ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα