Προσπάθησαν να ... ξεφορτωθούν τα ναρκωτικά, αλλά έπεσαν στη φάκα

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν τέσσερις νεαροί στα Χανιά, οι οποίοι μάλιστα αποδείχτηκαν ιδιαίτερα οξύθυμοι, ενώ κατηγορούνται ότι είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητες χασίς, τις οποίες προσπάθησαν να ξεφορτωθούν. Αρχικά, άνδρες του ΤΑΕ Χανίων έκαναν σήμα σ'έναν 23χρονο Χανιώτη, ο οποίος κινείτο με τη μηχανή του, για να σταματήσει.

Ο νεαρός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών έσπευσε να ξεφορτωθεί το παράνομο φορτίο, που κουβαλούσε, πετώντας

στο οδόστρωμα μικροποσότητα χασίς. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. Αστυνομικοί τον καταδίωξαν, ώσπου τελικά κατάφεραν λίγα μέτρα παρακάτω να τον ακινητοποιήσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ", ο 23χρονος αρχικά αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών, προβάλλοντας αντίσταση, αλλά τελικά συνελήφθη. Στη συνέχεια αστυνομικοί έθεσαν υπό τη διακριτική τους παρακολούθηση το σπίτι του 23χρονου, όπου εντόπισαν τρεις νεαρούς, 24, 21 και 18 ετών αντίστοιχα, να βγαίνουν έξω από αυτό και να κρύβουν σε δέντρο λίγα μέτρα παρακάτω συσκευασία, που όπως αποδείχτηκε, περιείχε 50 γραμμάρια χασίς.

Οι νεαροί συνελήφθησαν. Επίσης στην κατοχή των συλληφθέντων νεαρών βρέθηκαν φυσίγγια και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των συγκεκριμένων ατόμων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις

Keywords
Τυχαία Θέματα