Πρόεδρος στη δίκη Άκη: Κάποιοι ψεύδονται

Ο κατηγορούμενος δικηγόρος Γιώργος Κωνσταντάτος προσκόμισε γραφολογική πραγματογνωμοσύνη για τα δύο πληρεξούσια που βρέθηκαν στο γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου και απευθύνονταν σε δύο Ελβετούς δικηγόρους σε μία προσπάθεια να μπλοκαριστούν λογαριασμοί στο εξωτερικό. Σύμφωνα με το συμπέρασμα της γραφολογικής έκθεσης, ύστερα από εξέταση δείγματος γραφής, η κ. Χριστίνα Τούσση που την υπογράφει καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι χειρόγραφες σημειώσεις στα επίδικα πληρεξούσια

προσομοιάζουν στον γραφικό χαρακτήρα του πρώην Υπουργού.

Το νέο αυτό δεδομένο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου και της υπεράσπισής του.

Γ.Παγορόπουλος (Υπεράσπιση): Πραγματογνωμοσύνη με φωτοτυπίες δεν γίνεται… Να μην δημιουργούνται υποθέσεις … Ό,τι δεν κολλάει πουθενά θα λέμε ότι η υπογραφή είναι του Τσοχατζόπουλου.

Πρόεδρος : Δεν λέει για την υπογραφή, λέει για το δείγμα γραφής.

Α. Τσοχατζόπουλος: Καμία σχέση απολύτως… Και γνωμοδοτεί έτσι… Απόλυτα ψευδές. Το καταγγέλλω…

Πάντως και λίγο αργότερα όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος αμφισβήτησε την αξιοπιστία του Νίκου Ζήγρα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου παρατήρησε από έδρας ότι: .«Όλοι είστε διατεθειμένοι να μην ξεκαθαρίσετε τίποτα. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι κάποιοι ψεύδονται».

Από τη σημερινή διαδικασία πάντως, δεν έλειψαν και οι ποδοσφαιρικές παραβολές. Ο εκ των υπερασπιστών κ. Γιάννης Γιαννίδης επισήμανε στην τοποθέτησή ότι: «Στον αριθμό των κατηγορουμένων υπάρχει και ένα κεντρικό πρόσωπο. Θα περίμενε κανείς να περιστοιχίζεται από ανθρώπους μικρότερου βεληνεκούς, αλλά σχετικούς …. Το πρόβλημα που έχετε εσείς, έχετε εσείς για να χρησιμοποιήσω ποδοσφαιρικούς όρους είναι ότι έχετε εδώ τον Ολυμπιακό τη μεγαλύτερη ομάδα – ξέρω κύριε Σαχπατζίδη ότι έχετε αντιρρήσεις – και δεν συνοδεύεται από τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ, αλλά στην καλύτερη περίπτωση τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έχετε μπροστά σας ανθρώπους τρίτης ή τέταρτης εθνικής Περιμένω να αντιμετωπίσετε τους ανθρώπους αυτούς με τον ίδιο τρόπο. Ανάμεσά τους είναι και μερικά θύματα».

Τέλος από την πλευρά της υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη προσκομίστηκε έγγραφο που δείχνει ότι η Eurobank καταγγέλλει το δάνειο, το οποίο είχε χορηγηθεί στο όνομά της για την αγορά του ακινήτου επί της Διονυσίου Αρεοαγίτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα