Που είναι τα λεφτά κ. Τσοχατζόπουλε;

Πολλαπλές ηταν μαλιστα οι αντιδράσεις απο τον Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Το 1996 μετά τα Ίμια ελήφθη απόφαση του ΚΥΣΕΑ για αγορά εξοπλιστικών σε εξωπραγματικό ποσό. Αγοράζαμε όπλα από το ράφι. Οι κατασκευαστές και οι μεσάζοντες οργανώνονται. Καταφέρνουν να φτάσουν στον ΥΕΘΑ, τον πανίσχυρο τότε Άκη Τσοχατζόπουλο», είπε ο Διονύσης Κολοβός,

πρώτος εκ της ομάδας που εκπροσωπεί το ελληνικό δημόσιο. Και πρόσθεσε πως τότε πίστευαν ότι θα παραμείνουν ανεξιχνίαστα όλα αυτά, αλλά “οι επιτήδειοι δεν υπολόγισαν το νόμο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που τους περίμενε στη γωνία».

Στη συνέχεια ο κ. Κολοβός αναφέρθηκε στον τρόπο προώθησης των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ενώ χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο για την υπόθεση των υποβρυχίων Γιάννη Μπέλτσιο ως αφανή εταίρο του πρώην Υπουργού.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Προσπαθεί να ρίξει ευθύνες στο ΥΕΘΑ. Δεν είμαι διατεθειμένος να κάτσω να ακούσω τέτοια λόγια. Να προσέχετε τι λέτε.

Πρόεδρος: Θα σημειώνετε χωρίς να διακόπτετε την πολιτική αγωγή.

Η δεύτερη δικηγόρος πολιτικής αγωγής Aργυρία Φανουράκη επικαλούμενη έγγραφα της δικογραφίας είπε ότι δόθηκαν μίζες πολλών εκατομμυρίων ευρώ που έφτασαν στον Τσοχατζόπουλο ακόμα και μέσα σε μαύρες βαλίτσες. «Τα μετρητά αυτά ήταν το μέσο για την πολυτελή διαβίωση του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Νίκου Ζήγρα και των οικογενειών τους«.

Η δικηγόρος μάλιστα τόνισε ότι: «υπάρχουν και άλλα ποσά, σπαρμένα σε πάρα πολλές γωνίες της γης». «Ποιος έχει αυτά τα λεφτά; Γιατί δεν μας λέει κανείς και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα