Πως τα ξαναβρήκαν Μενεγάκη - Βανδή

Η όμορφη παρουσιάστρια και η δημοφιλής τραγουδίστρια υπήρξαν κολλητές φίλες στο παρελθόν. Ωστόσο τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν μιλιούνταν. Ο λόγος ήταν ότι η Δέσποινα διαφωνούσε με τις κινήσεις της Ελένης στην προσωπική της ζωή, αντιρρήσεις που της είχε εκφράσει, αλλά και οι δηλώσεις της πρώτης ότι «οι εγκυμοσύνες φέρνουν νούμερα στην τηλεόραση». Μια δήλωση που είχε πειράξει πολύ την παρουσιάστρια. Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Μετά την επανασύνδεσή της με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη

φαίνεται πως αποφάσισε να αποκαταστήσει τις σχέσεις της και με τη Δέσποινα Βανδή. Έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», η διάσημη παρουσιάστρια έστειλε στη Δέσποινα Βανδή ένα μήνυμα, που αφορούσε τη συμμετοχή της στο «The Voice» με αποτέλεσμα να την ευχαριστήσει και η ίδια μέσω γραπτού μηνύματος.

Μετά από αυτή την κίνηση της Ελένης Μενεγάκη, η Τζένη Μπαλατσινού μεσολάβησε, διοργανώνοντας ένα δείπνο σε εστιατόριο στη βορειοανατολική Αττική, το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, με καλεσμένες τόσο τη Μενεγάκη, όσο και τη Βανδή. Σύμφωνα, μάλιστα, με πηγή του ρεπορτάζ, το κλίμα μεταξύ των τριών γυναικών ήταν άριστο και φάνηκε πως αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα