Ποιον παίκτη θέλει ο Μίτσελ

Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές που να έχουν εμπειρία, αλλά και ποδοσφαιριστές με όρεξη για να παίξουν. Το πρώτο που μας απασχολεί είναι να μην φέρουμε στον Ολυμπιακό παίκτες που να έχουν ένα όνομα αλλά παίκτες που έχουν και όρεξη για να προσφέρουν».

Για τους παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ:

«Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές που πιθανόν να έρθουν στον Ολυμπιακό.

Η προτεραιότητα μας είναι να επιτύχουμε με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε. Απ' όλες τις θέσεις κοιτάμε πιο πολύ αυτή του σκόρερ στην επίθεση, γιατί αυτή την στιγμή δεν τον έχουμε. Ο Πουλίδο είναι ένας από τους παίκτες που διαπραγματευόμαστε. Είναι αλήθεια ότι μας ενδιαφέρουν Έλληνες παίκτες που παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα. Μας ενδιαφέρουν παίκτες με συμβόλαια, αλλά και ελεύθεροι, τους έχουμε ήδη πλησιάσει για επαφές. Με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφερόμαστε έχουμε ξεκινήσει επαφές εδώ και έξι μήνες».

Για τους δανεικούς παίκτες:

«Σίγουρα κάποιοι από τους δανεικούς που επέστρεψαν θα είναι μαζί μας και την ερχόμενη χρονιά. Η περίπτωση του Βαλντέζ ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους δανεικούς, θα συζητηθεί η περίπτωση του για το αν θα μείνει. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με όλους τους δανεικούς όπως γίνεται με όλες τις ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα