Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν

07:32 8/1/2013 - Πηγή: Matrix24

Κλειστά θα μείνουν λόγω του χιονιού τα σχολεία του Διονύσου και των δημοτικών διαμερισμάτων Πεντέλης και Νέας Πεντέλης. Επίσης, κλειστά θα είναι τα Αρσάκεια Εκάλης, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στα Μελίσσια.

Επίσης, στα δυτικά προάστια δεν θα χτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία σε Χασιά, Ερυθρές και Βίλια.

Κλειστός λόγω χιονόπτωσης, αλλά και της πυκνής

ομίχλης είναι ο περιφερειακός της Πεντέλης, από το 414 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο. Έκλεισε και η Λεωφ. Διονύσου, από το χωριό Ανατολή προς Διόνυσο.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Κατσιμιδίου-Αγ. Μερκουρίου στον Ωρωπό.

Κλειστή για τα βαρέα οχήματα είναι η παλιά εθνική οδός Αθηνών-Θηβών, από το 4ο χλμ προς Θήβα, με αλυσίδες επιτρέπεται η κυκλοφορία για τα ΙΧ αυτοκίνητα.

Επίσης, κλειστή είναι από χθες η Λεωφόρος Πάρνηθος, από το ύψος του Τελεφερίκ προς το καζίνο.

Ανοικτές αίθουσες για τους άστεγους

Ο δήμος Αθηναίων ανοίγει τρεις αίθουσες προκειμένου να φιλοξενηθούν άστεγοι.

Πρόκειται για το Πολιτιστικό Κέντρο του 4ου Διαμερίσματος στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Αλεξανδρείας, τη Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου στη συμβολή των οδών Μαμούρη και Δύμης και τη Λέσχη Φιλίας Κυψέλης επί των οδών Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα.

Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου θα λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1960.

Αργότερα θ’ ανοίξουν τα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία

Μετά τις 9 το πρωί θ’ ανοίξουν σήμερα τα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, με απόφαση των δημάρχων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Τα σχολεία στο Αμύνταιο και τη Φλώρινα θα ξεκινήσουν στις 9 π.μ. και στα Γρεβενά στις 9:30π.μ.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών και Πέλλας, καθώς και στους νομούς Φλώρινας και Γρεβενών. Χωρίς προβλήματα κινούνται τα οχήματα στο οδικό δίκτυο της Ανατολικής Μακεδονίας. Κλειστό παραμένει το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, ενώ ανοικτός είναι ο δρόμος από τη Νάουσα, προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα