Πιστεύει στην ανατροπή ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στις δυσκολίες της ρεβάνς με τη Λεβάντε, ωστόσο έδειξε αισιόδοξος και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση του Ολυμπιακού παρά το 0-3 του πρώτου αγώνα.

«Έχουμε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Αυτό είναι πως δεν είμαστε η ομάδα που δείξαμε την Πέμπτη. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό. Δεχθήκαμε ένα καταπληκτικό μάθημα την περασμένη εβδομάδα, και ναι το ματς έχει αύριο δυσκολίες αλλά σημασία έχει το τι μπορούμε να κάνουμε. Η Λεβάντε έδειξε το πιο καλό της πρόσωπο και εμείς

όχι. Ήταν μια μέρα που τίποτα δεν πήγε καλά για εμάς. Οπότε έχουμε πιθανότητες».

Συνεχίζοντας ο τεχνικός του Ολυμπιακού, υπογράμμισε: «Σε τέτοια ματς αν υπάρχει το αποτέλεσμα που θέλουμε αύριο σίγουρα θα πρέπει να υπάρξουν μερικοί ήρωες. Ας ξεκινήσουμε από τους φορ και εάν πάμε στα πέναλτι και τότε ας είναι ήρωας ο γκολκίπερ μας που θα αποκρούσει κάποιο. Χρειαζόμαστε επιθετικότητα, ένταση και κατοχή του ελέγχου. Να κατακτήσουμε τον έλεγχο και να βγούμε στην επίθεση. Δεν θα το πετύχουμε αυτό εάν δεν έχουμε τον έλεγχο του αγώνα καθώς και ο αντίπαλος θα το θέλει αυτό. Μην ξεχνάμε πως η Λεβάντε έχει το μεγάλο πλεονέκτημα των τριών γκολ και που είναι πολύ καλός στο να παίζει πίσω από την μπάλα και να αξιοποιεί τα λάθη. Μία ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από την επίθεσή της».

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει θέληση και υποχρέωση να ανατρέψει το σκορ: «Πάμε για την ανατροπή με πάθος και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα πρέπει να κάνουμε το αντίθετο από αυτό που κάναμε στο πρώτο ματς. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Ξέραμε τα πλεονεκτήματα της Λεβάντε, αλλά δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για μας να αρχίζουμε το παιχνίδι με αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Όμως είμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο και έχουμε τη θέληση και την υποχρέωση να παλέψουμε για να ανατρέψουμε το σκορ».

Keywords
Τυχαία Θέματα