Πήρε βαθμούς στην Τρίπολη ο Αρης

Ο Άρης προηγήθηκε, ο Αστέρας ισοφάρισε και έχασε πέναλτι και το 1-1 έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης στην Τρίπολη, στο ντεμπούτο του Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο των «κίτρινων».
Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους και να προηγηθούν στο 23ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαννιώτα, ο οποίος κέρδισε την εσχάτη των ποινών.
Ο Αστέρας βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, αλλά με την πάροδο του χρόνου άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του και να πιέζει για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 78′ από τον

Καλαντζή, η σέντρα του οποίου κόντραρε στον Γιαννίτση και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο τέλος η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είχε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο, αλλά ο Εγκον στο 84ο λεπτό έχασε πέναλτι (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Διούδης) και το 1-1 δεν άλλαξε.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καστέλς, Φραγκουλάκης (46ʼ Κουρμπέλης), Καρντάσιο (46ʼ Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Καλαντζής, Γκάμπριελ (67ʼ Έγκον), Ναβάρο.

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Διούδης, Μαργαρίτης, Γιαννίτσης, Παντίδος, Ασλανίδης, Παπαστεριανός (80ʼ Οικονομόπουλος), Καζναφέρης, Μιγκέλ, Σούνας, Τριανταφυλλάκος (64ʼ Αγγελούδης), Γιαννιώτας (87ʼ Παπαζαχαρίας).

Keywords
Τυχαία Θέματα