Πήρε τον Γκολάσα ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του Εγιάλ Γκολάσα ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην επίσημη ιστοσελίδα της οποίας φιλοξενήθηκαν οι πρώτες του δηλώσεις.

O Γκολάσα αγωνίζεται με ευχέρεια σε αρκετές θέσεις του κέντρου και πίσω από τον επιθετικό, έχει ύψος 1,78 και είναι γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1991.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο απόκτημα του Δικεφάλου, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος! Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου

συμπαίκτες, να προπονηθώ και να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ να γίνει και επιδίωξα να έρθω στη Θεσσαλονίκη. Το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Και εγώ και το περιβάλλον μου πήραμε πολλές πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα και οι πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ ήταν μόνο θετικές!»

Και συνέχισε: «Εκπλήσσομαι που είναι γνωστή η πορεία μου στην Ελλάδα και χαίρομαι που ο κόσμος ασχολείται να μάθει για μένα. Είναι αλήθεια ότι αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά η Μακάμπι δεν συμφωνούσε στη μετακίνησή μου. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα, μοιάζει πολύ με το Ισραήλ, με ζεστούς ανθρώπους και πολλές ομοιότητες στην καθημερινότητα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους ανθρώπους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή. Θέλω να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω, τι ποδοσφαιριστής είμαι, δεν θέλω να υπόσχομαι πράγματα στα λόγια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα, θέλω να φτάσουμε όλοι ψηλά μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα