ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

Στα χέρια πιάστηκαν στην κυριολεξία και μάλιστα «on air» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος και ο πολιτευόμενος με τη ΔΡΑΣΗ Στέλιος Σταυρίδης, αφήνοντας άναυδη τη δημοσιογράφο που προσπαθούσε μάταια να συντονίσει τη συζήτηση στο στούντιο της Focus Web TV.

Ο πρώτος μιλούσε για «μπαρμπα-Θωμάδες» αριστερούς που το σύστημα τους θέλει

να δουλεύουν 16 ώρες την ημέρα για ένα δολάριο και χωρίς να δικαιούνται να μιλάνε… «Εσείς είστε πάνω στο γαϊδούρι και εγώ είμαι το σαμάρι», είπε, υπονοώντας πως ενώ ζουν στην ίδια χώρα, δεν είναι στην ίδια κατάσταση. «Κοιτάτε να παραπλανήσετε», αποκρίθηκε ο κ.Σταυρίδης, για να ακολουθήσει καβγάς που κατέληξε σε χειροδικία.

«Λυπάμαι που δεν είμαστε τόσο βολικοί», είπε ο κ.Τατσόπουλος,«είστε θλιβεροί» του απάντησε ο κ.Σταυρίδης, σχολιάζοντας την συμπεριφορά του να του γυρίζει την πλάτη γιατί δεν μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια. Αυτό αρκούσε για να ανάψουν τα αίματα. Αφού αντήλλαξαν μερικές «ψιλές», με τον ένα να κατεβάζει το χέρι του άλλου και τον άλλο να τον σκουντάει, ο κ.Τατσόπουλος σηκώθηκε εν εξάλλω καταστάσει να φύγει από το στούντιο, φωνάζοντας ενώ έβγαζε το μικρόφωνό του για τον συνομιλητή του ότι «νομίζει πως είμαστε στον 19ο αιώνα».

«Ήρεμα βρε ανθρωπάκο», του αποκρίθηκε με υποτιμητικό ύφος ο κ.Σταυρίδης, με αποτέλεσμα φεύγοντας -και εκτός πλάνου- ο κ.Τατσόπουλος του είπε να …πάει να πνιγεί. «Άντε γεια», απάντησε ο κ.Σταυρίδης. Μεγάλες στιγμές της ελληνικής πολιτικής ζωής…

Keywords
Τυχαία Θέματα