Πέθανε ο συγγραφέας Πέτρος Κουτσιαμπασάκος

07:27 9/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο 48χρονος τους τελευταίους δύο μήνες νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ μετά από ρήξη ανευρύσματος. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 2.30μ.μ. από το νεκροταφείο Καισαριανής.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε στο Facebook ο αδελφός του σκηνοθέτης Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος.

Ο Πέτρος Κουτσιαμπασάκος είχε εκδώσει δύο βιβλία. Το πρώτο βιβλίο του κυκλοφόρησε το 2004 από το Βιβλιοπωλείον της Εστίας. Τίτλος του «Η σκεπή».

Μια συλλογή οκτώ διηγημάτων για πρόσωπα που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους, σε μικρές ή μεγάλες καμπές της ζωής τους και προσπαθούν να βρουν ξανά τον δρόμο τους.

Το δεύτερο βιβλίο του το 2013 ήταν το μυθιστόρημα με τίτλο «Πόλη παιδιών» , στις εκδόσεις «Πατάκης». Στο βιβλίο αυτό άγγιξε ένα θέμα για το οποίο είχε και προσωπική εμπειρία, τις Παιδουπόλεις που υπήρχαν από τον Εμφύλιο και μετά.

Ο Π.Κουτσιαμπασάκος γεννήθηκε στo Αρματολικό Τρικάλων το 1965. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε ως διορθωτής κειμένων στον Τύπο, με τελευταίο σταθμό την «Ελευθεροτυπία».

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδα, ο συγγραφέας δώρισε τα όργανά του για να σωθούν συνάνθρωποί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα