Περιουσιακές διαφορές πίσω από την τραγωδία της Ιεράπετρας

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 54χρονου αυτόχειρα δράστη που μέσα σε λίγες ώρες έχασε σύζυγο και δυο παιδιά αλλά και η τρίτη κόρη που ζει εκτός Κρήτης και πληροφορήθηκε τηλεφωνικά για την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα της οικογένειας τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφοριες η αιτία που οδήγησε στο μακελειό δεν ήταν άλλη από περιουσιακές διαφορές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 54χρονος φαρμακοποιός κουβαλούσε μέσα του

θυμό και οργή για τα δυο θύματά του καθώς τα θεωρούσε υπεύθυνα που η μεγαλύτερη αδερφή του – η οποία πέθανε- δεν τον είχε συμπεριλάβει στη διαθήκη της μοιράζοντας την περιουσία της στις δυο αδελφές της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα επιστρέφοντας από την εκκλησία, βρέθηκε αντιμέτωπη με το πιο φρικτό θέαμα, τον άνδρα και τα παιδιά της νεκρά. Αστυνομικοί περιέγραψαν σοκαρισμένοι το αιματοβαμμένο σκηνικό μέσα στο σπίτι, κάνοντας λόγο για λουτρό αίματος.

Τα ουρλιαχτά της ηλικιωμένης κινητοποίησαν τους γείτονες, οι οποίοι είχαν ακούσει τους πυροβολισμούς, όμως δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί.

Όπως ανέφεραν στο Cretalive, η γυναίκα αυτή έχει χάσει ένα ακόμα παιδί. Πριν καλά-καλά συνέλθει, καλείται να θάψει τον άνδρα της και δύο ακόμα παιδιά. «Με τι σθένος θα ζήσει αυτή η γυναίκα. Πώς θα κάνει κουράγιο» σχολιάζουν.

Τα κίνητρα

Κατά πληροφορίες ο 54χρονος πήγε αποφασισμένος στο διαμέρισμα της οδού Μπαριτάκη. Αστυνομικοί ωστόσο πιστεύουν ότι προηγήθηκε κάποιο οικογενειακό επεισόδιο που «θόλωσε» τον 54χρονο και εκτέλεσε τον 75χρονο πατέρα του και την 43χρονη αδελφή του.

Κρίσιμη θεωρείται η μαρτυρία του συνταξιούχου αστυνομικού στον οποίο έστειλε λίγο νωρίτερα το μήνυμα για την διαθήκη που άφηνε, ζητώντας να κάνει ό,τι ανέφερε. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο εκπαιδευτής του 54χρονου στην σκοποβολή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας αφήνει τα χρήματα που είχε στην τράπεζα στον σκοπευτικό όμιλο Ιεράπετρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα