ΠΕΝΤΕ ΝΕΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Μεγαλώνει ο κύκλος των κατηγορουμένων στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής συντάσσει νέα κατηγορητήρια για πέντε πρόσωπα, τα οποία μέχρι σήμερα είχαν μείνει στο απυρόβλητο και δεν είχαν καν εξεταστεί ούτε σαν απλοί μάρτυρες.

Από τη Δευτέρα μάλιστα  θα αρχίσουν να στέλνονται  και οι κλήσεις με αποδέκτες τους νέους κατηγορούμενους. Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν

από την αξιολόγηση του αρχείου του  πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου,αλλά και από το άνοιγμα λογαριασμών και την αποκάλυψη  άγνωστων εταιρειών προέκυψαν σε βάρος τους ικανές ενδείξεις που τους φέρνουν στο ανακριτικό γραφείο ως κατηγορούμενους και μάλιστα για κακούργημα, που δεν είναι άλλο από το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Από το ανακριτικό γραφείο θα περάσουν όμως τις επόμενες μέρες  και όλοι οι κατηγορούμενοι  είτε βρίσκονται στη φυλακή, είτε παραμένουν ελεύθεροι μετά την πρώτη απολογία τους.  Οι νέες κλήσεις δίνουν το στίγμα ότι η ανάκριση μπαίνει πλόεν και τυπικά στο τελευταίο στάδιο. και αυτό γιατί -εκτός άλλου απροόπτου- αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος των απολογιών – παλαιών και νέων κατηγορουμένων -θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την παραπομπή των  εμπλεκομένων προσώπων στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα