Βενεζουέλα: Πέντε νεκροί σε διαδηλώσεις

Ένας 45χρονος άνδρας “σκοτώθηκε από πυροβόλο όπλο” στην κοινότητα της Μπαρούτα, στα περίχωρα της πρωτεύουσας, είπε ο κ. Χάουα, διευκρινίζοντας ότι το θύμα διαδήλωνε υπέρ του κ. Μαδούρο.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων AVN μετέδωσε από την πλευρά του ότι από τις βίαιες διαδηλώσεις και συγκρούσεις που προκλήθηκαν από την αμφισβήτηση του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών τέσσερις άνθρωποι έχουν σκοτωθεί.

Οι θάνατοι σημειώθηκαν όταν εκατοντάδες διαδηλωτές

βγήκαν στους δρόμους σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, Καράκας, καθώς και σε άλλες πόλεις σήμερα, μπλοκάροντας δρόμους, καίγοντας ελαστικά, συγκρουόμενοι σε ορισμένες περιπτώσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Το πρακτορείο μετέδωσε ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πολιτεία Μιράντα η οποία περιλαμβάνει τμήμα του Καράκας, ένας στην πολιτεία Τασίρα στα σύνορα με την Κολομβία, και ένας άλλος στην πολιτεία Σούλια (δυτικά), χωρίς να προσθέσει άλλες λεπτομέρειες.

Σε μία από τις συγκρούσεις, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και έριξε σφαίρες από καουτσούκ σε μια σύγκρουση με κουκουλοφόρους υποστηρικτές της αντιπολίτευσης οι οποίοι πετούσαν πέτρες στα όργανα της τάξης σε μια πλούσια συνοικία του Καράκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα