Ποινικό αδίκημα η παρεμπόδιση των ελεγκτών λέει ο Άδωνις

Ο υπουργός Υγείας παρέθεσε συνέντευξη τύπου για τον απολογισμό της κινητικότητας στο ΕΣΥ. Στην ενημέρωση ο κ.Γεωργιάδης τόνισε ότι «ο έλεγχος είναι υποχρεωτικός και όχι προαιρετικός. Κάποιοι ενδεχομένως έχουν παρανοήσει κάποια πράγματα. Οι Επιθεωρητές Υγείας ελέγχουν τους τελευταίους μήνες μια σειρά από νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, όπως πρέπει να κάνουν. Οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων από την πλευρά τους πρέπει να συμμορφώνονται. Διότι είναι άλλο πράγμα η καταγραφή των προβλημάτων ενός νοσοκομείου –τα οποία σημειωτέον ουδέποτε αμφισβήτησα ή αρνήθηκα ότι υπάρχουν- και άλλο πράγμα ο έλεγχος της

λειτουργίας ενός νοσοκομείου». Πρόσθεσε ότι οι περί ων ο λόγος συνδικαλιστές προκάλεσαν σκοπίμως σύγχυση, για να παρεμποδίσουν το έργο των συνδικαλιστών και πως αν τελικά αποδειχθεί η εγκυρότητα του περιστατικού, τότε θα εφαρμοστεί ο νόμος και οι υπαίτιοι θα τεθούν σε αργία.

Κατέληξε λέγοντας ότι ανάλογες αντιδράσεις δε θα γίνουν ανεκτές και πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση στα νοσοκομεία. Μόνο στο διάστημα της θητείας του έχουν γίνει 40 έλεγχοι στο ΕΣΥ σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα