Πεδουλάκης:«Έλπίζουμε να μην μείνει καιρό έξω ο Λάσμε»

Αναλυτικά τόνισε: “Η Λιέτουβος εκτός έδρας προσπαθεί να ελέγξει το ρυθμό πηγαίνοντας το παιχνίδι στο πέντε εναντίον πέντε, παίζει με την ψυχολογία πολύ. Βρίσκει αυτοπεποίθηση μέσα από την ευστοχία της, προσπαθεί στην άμυνα. Είδατε τι έγινε με την Μακάμπι, το γύρισε”.

Εμείς έχουμε το πρόβλημα του Λάσμε, έκανε μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Παίζει με το δεύτερο και το τρίτο άλμα, είχε βρει το ρυθμό του. Ελπίζουμε να μην μείνει πολύ καιρό έξω. Θα επιστρατεύσουμε άλλα παιδιά για να καλύψουμε το κενό του.

“Στο Βίλνιους είχαμε πάει μετά

το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είχαμε και έχουμε τον Ρόκο έξω. Κάνει προσπάθεια για να προλάβει. Παίζει με τα πόδια, με την έκρηξη. Μας έλειπε τότε ο Ούκιτς και ιδίως ο Μπράμος εκεί. Είναι ένα παιδί που μπορεί να μαρκάρει ψηλά. Είχαμε αντικειμενικό πρόβλημα σ’ αυτό το παιχνίδι. Και για τον Παππά ήταν τότε το πρώτο του παιχνίδι. Ο Βλάντο πάει καλά, θα του δώσουμε χρόνο σιγά – σιγά.

“Στο παιχνίδι με την Κούμπαν είχαμε τον Κάρι έξω, είχαμε τον Ούκιτς έξω, καταπονημένο τον Μπράμο και είχαμε μείνει με Παππά και Διαμαντίδη. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα… Δεν μπορούμε να πούμε δημόσια την τακτική μας.

“Το μπάσκετ συνέχεια μεταλλάσσεται. Γύρισαν πολλοί παίκτες τραυματίες, ειδικά οι Ούκιτς και Λάσμε είναι στον άξονα και αυτοί ήταν έξω. Ο Λουκάς ήταν ακόμα έξω… Από τις 60 μέρες λείπαμε τις 45. Έπεσε ίωση, παίξαμε με τον Ολυμπιακό, πήγαμε στο Bίλνιους, δεν έχουμε καταφέρει να προπονηθούμε όλοι μαζί. Ήμασταν μία φάση πιο αργοί για να πάμε στην μπάλα στη Μακάμπι. Ήταν σαν να γυρίζαμε από προετοιμασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα