Πεδουλάκης: «Στον ΠΑΟ πάντα υπάρχει πρέπει»

Αναλυτικά τόνισε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι με τεράστιες ιδιαιτερότητες για την ομάδα, τους φιλάθλους μας και τους παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στην αναμέτρηση. Πρόκειται για δύο πολύ έμπειρες ομάδες και το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Σίγουρα μπαίνει το πρέπει. Είμαστε Παναθηναϊκός και έχουμε μάθει να ζούμε με αυτή τη λογική. Ο Γκιστ έβγαλε χθες μέρος της προπόνησης, σήμερα το πρόγραμμα έχει τακτική και σουτ. Οι γιατροί

μας είπαν πως είναι έτοιμος να παίξει και ελπίζω πως θα αγωνιστεί για να μας δώσει κάποιες λύσεις».

Κρατάμε χαμηλούς τόνους γιατί ξέρω πως ότι κι αν πούμε μεταφέρεται και στον κόσμο. Προσπαθούμε να αποφύγουμε οτιδήποτε μπορεί να ιντριγκάρει. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, έτσι και τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι ο Παναθηναϊκός με τα προβλήματα που έχει όλη τη χρονιά, με τον Ούκιτς που είναι ο βασικός μας πλέι μέικερ, πρέπει να στηριχθούμε σε άλλα πράγματα όπως η άμυνα.Ο Ούκιτς είναι ένα παιδί που μας λείπει αρκετά και η απουσία του έχει αλλάξει όλη τη δομή της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχασε το Λο και έχει χάσει κάποιους πόντους στην επίθεση. Φανταστείτε εμάς που έχουμε λιγότερες λύσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα