Πεδουλάκης: «Νίκη για την Κύπρο»

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: «Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε την κυπριακή ομοσπονδία για τη φιλοξενία. Επιλέξαμε σ’ αυτή την τιμωρία της έδρας μας δύο νησιά του ελληνισμού προκειμένου να δουν την ομάδα και φίλαθλοι που δεν έχουν τη δυνατότητα που δεν τη βλέπουν συχνά».

«Η Μπασκόνια είναι σπουδαίος αντίπαλος. Θα είναι πολύ σημαντικός ο ρυθμός του παιχνιδιού. Πρώτον γιατί αυτοί έχουν ταχύτητα και δεύτερον γιατί έχουμε κάποια παιδιά που είναι ακόμη πίσω. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Πρέπει να βάλουμε περισσότερο την ψυχή παρά το σώμα».

«Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Είμαστε μόλις στη δεύτερη αγωνιστική. Υπάρχουν ομάδες που είναι ακόμη ανέτοιμες. Υπάρχουν ομάδες που έχουν τεράστιες επενδύσεις στο ρόστερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, το είδαμε και πέρυσι».

«Ο Ούκιτς δεν κάνει καθόλου προπονήσεις. Κάνει αγώνα δρόμου για να δει πόσο θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Θα είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς αν δεν μπορεί να παίξει έστω λίγο».

«Δεν ξέρουμε το γήπεδο καλά. Έχει κόσμο στην Κύπρο. Ξέρω πολλούς Κύπριους που ταξιδεύουν στην Αθήνα για να δουν τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει κι εμείς να τους το ανταποδώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα