Παρεμβάσεις Κοππά-Μαχαίρα για το θέμα Μπαλτάκου

19:57 2/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργάνωσε στην Ευρωβουλή η Μαριλένα Κοππά για την «προοδευτική Ευρώπη», η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής και ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ αξίωσαν από τον Αντώνη Σαμαρά να τοποθετηθεί και να εξηγήσει. «Το βίντεο δείχνει ότι ο εχθρός είναι εντός των τειχών, η παραίτηση δεν λύνει το θέμα», επισήμανε η κ. Κοππά, για να προσθέσει ότι «το θέμα είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός να μιλήσει, να εξηγήσει». «Αυτή τη στιγμή κάθε σιωπή είναι συνενοχή», συνέχισε

η Μαριλένα Κοππά.

«Προπέτασμα καπνού»

Στο ίδιο, οξύ μήκος κύματος κινήθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ που μετείχε στο πάνελ της ίδιας εκδήλωσης. «Η παραίτηση δεν λύνει το θέμα και οι δικαιολογίες που ψέλλισε ο κ. Μπαλτάκος είναι ένα τέχνασμα, ένα προπέτασμα καπνού», είπε ο Χρήστος Μαχαίρας, που πρόσθεσε ότι «ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι εκτεθειμένος και πρέπει να δώσει εξηγήσεις».

Παράλληλα, ο πορτ παρόλ της Αγίου Κωνσταντίνου υπενθύμισε και όσα έλεγε η ΔΗΜΑΡ όταν αποχώρησε από την κυβέρνηση, καθώς τότε ο κ. Μπαλτάκος εφέρετο, σε συνομιλίες του με δημοσιογράφους, να είχε επισημάνει ότι «υπάρχει πάντα και το απευκταίο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Χρυσή Αυγή». «Επιβεβαιώνεται η ΔΗΜΑΡ που έλεγε ότι υπήρχαν θύλακες σρτην κυβέρνηση», επισήμανε ο κ. Μαχαίρας, επικαλούμενος, μάλιστα και τις «λυσσώδεις προσπάθειες του κ. Μπαλτάκου να μπλοκάρει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο επί τρικομματικής κυβέρνησης, το οποίο δυστυχώς και πέτυχε», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα