Πάρε ένστολε τσάμπα φάρμακα

Ειδικότερα, στόχος της Αναπληρώτριας υπουργού Εθνικής Αμύνης, είναι να μετατρέψει την 441η Αποθήκη Βάσεως Υγειονομικού Υλικού σε διακλαδικό εργοστάσιο παραγωγής φαρμακευτικού υλικού για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ήδη μάλιστα, απηύθυνε σχετικό αίτημα στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Κάτι τέτοιο, μπορεί να γίνει με τροποποίηση του οργανογράμματος και του κανονισμού λειτουργίας της Αποθήκης, ώστε να δύναται στο εξής να εφοδιάζει με τα προϊόντα της όλα τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο

ίδιο πλαίσιο και μία ακόμα πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά : να γίνεται χρήση προϊόντων της 441ης ΑΒΥΥ, που ανήκουν στην κατηγορία του «μη φαρμακευτικού υλικού» (γάζες, ταλκ κ.λπ.) από το στρατιωτικό προσωπικό και να διατίθενται από τα Στρατιωτικά πρατήρια των τριών Κλάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις της 441ης ΑΒΥΥ παρασκευάζονται φάρμακα και υγειονομικό υλικό που καλύπτουν σημαντικό κομμάτι των αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων…

Keywords
Τυχαία Θέματα