ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΥΝΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

Την ανάγκη παράτασης του χρόνου προσαρμογής, ώστε το το πακέτο των μέτρων να είναι εφαρμόσιμο μέσα σε μεγαλύτερο διάστημα, ζήτησε σε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Τόνισε μάλιστα πως αυτή δεν απαιτεί πρόσθετη χρηματοδότηση προς την χώρα, εγκρίσεις από τα κοινοβούλια, ή τρίτο πρόγραμμα.

Ο κ.Βενιζέλος

ζήτησε ακόμα τα όποια μέτρα να συνδυαστούν με διαφορετικό διεθνές επικοινωνιακό πλαίσιο, τονίζοντας την ανάγκη να σταματήσει η διαρκής αμφισβήτηση για την Ελλάδα και το μέλλον της στο ευρώ και να σταλούν τα κατάλληλα μηνύματα σταθερότητας για την πορεία της χώρας. Αναφέρθηκε άλλωστε σε «άδικα αρνητικά στερεότυπα» για την χώρα μας, ενώ έχει πετύχει εντυπωσιακή προσαρμογή, την οποία ανέλυσε με στοιχεία σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά, επαναφέροντας τα περί «ολοκληρωμένης πρότασης» του ΠΑΣΟΚ για εθνική στρατηγική ανασυγκρότησης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επέμεινε ακόμα στη διαχρονική άποψή του για διαχείριση του υφιστάμενου προγράμματος, με τρόπο που να διευκολύνει τη ρευστότητα, τις επενδύσεις, την ανάπτυξη και την απασχόληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα