Παραιτήθηκε η επικεφαλής της CIA λόγω εξωσυζυγικής σχέσης

«Μετά από 37 χρόνια γάμου, έκανα μια εξαιρετικά κακή επιλογή δεσμευόμενος σε μια εξωσυζυγική σχέση. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, τόσο ως συζύγου όσο και ως επικεφαλής ενός οργανισμού όπως ο δικός μας» ανακοίνωσε ο Πετρέους στους συνεργάτες του.

Χθες ο  Ομπάμα αποδέχτηκε  την παραίτηση του διευθυντή της CIA επαινώντας τον ως ένα από τα πιο σημαντικούς στρατηγούς της γενιάς του και εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, θα συνεχίσει να ευδοκιμεί.

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι

η CIA θα συνεχίσει να αναπτύσσει τη βασική της αποστολή, και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον αναπληρωτή διευθυντή, Μάικλ Μορέλ», ανέφερε ο Ομπάμα σε γραπτή του δήλωση.

Όπως είπε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών οι σκέψεις και οι προσευχές του συνοδεύουν τον στρατηγό Πετρέους και τη σύζυγό του. «Τους εύχομαι το καλύτερο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» σημείωσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Πετρέους, επιτυχημένος στρατιωτικός την  τελευταία δεκαετία με δύο κρίσιμα πόστα τόσο ως   επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ και αργότερα των ΝΑΤΟϊκών στο Αφγανιστάν, φέρεται ότι είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με τη βιογράφο του Πόλα Μπρόντγουελ κάτι που είχε ανακαλύψει και το FBI το οποίο την παρακολουθούσε καιρό τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα