ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ έχει υποχρέωση να στείλει στη Βουλή τα στοιχεία για τα πολιτικά πρόσωπα που κρίνονται ύποπτα για παράνομο πλουτισμό, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Με βάση το νόμο 4065/2012, άρθρο 1, σημείο 8, εφόσον η Επιτροπή ζητήσει τα στοιχεία, και τα έχει ζητήσει, ο κ. Στασινόπουλος, “εκλεκτός” του κ. Σαμαρά,

έχει υποχρέωση να τα στείλει και στη Βουλή», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5». Προειδοποίησε το νέο επικεφαλής του ΣΔΟΕ ότι αν δεν το κάνει θα παρανομήσει και θα δημιουργήσει «μεγάλο θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης».

Στην ίδια συνέντευξη, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτίμησε ότι το νέο πακέτο οικονομικών μέτρων «είναι το πιο αντιλαϊκό, αντικοινωνικό και άδικο των τελευταίων δυόμιση χρόνων».

Τέλος, αναφέρθηκε στην υπόθεση του… γέροντα Παστίτσιου, υπογραμμίζοντας ότι «Το να συλλαμβάνεις έναν άνθρωπο με την κατηγορία της κακόβουλης βλασφημίας παραβιάζοντας μάλιστα και το απόρρητο, το οποίο αίρεται μόνο σε περίπτωση κακουργήματος, μας πάει πολύ πίσω, σε εποχές μεσαιωνικού σκοταδισμού που θυμίζουν Τεχεράνη και όχι Αθήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα