Πανηγυρικές προκρίσεις για Μπάγερν και Ατλέτικο

23:51 9/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με το εκπληκτικό σουτ του Εβρά και απείλησε τη Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο οι Βαυαροί απάντησαν άμεσα και ανατρέποντας το σκορ (3-1) πήραν την πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League.

Η εκπληκτική Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε με τρία δοκάρια και ένα γκολ σε 18 λεπτά, νίκησε δίκαια 1-0 την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά της κορυφαίας

διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 40 χρόνια!

Στο «Καλδερόν» η Ατλέτικο Μαδρίτης προηγήθηκε κόντρα στη Μπαρτσελόνα μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Κόκε, είχε τρία δοκάρια σε 18 λεπτά, αλλά το 1-0 ήταν αρκετό για να της δώσει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, για πρώτη φορά μετά το 1974.

Στην «Αλιάνζ Αρένα» το ματς δεν ήταν τόσο χορταστικό, όσον αφορά στις ευκαιρίες, είχε όμως γκολ και μάλιστα από το αουτσάιντερ, όπως το θεωρούσαν πολλοί. Συγκεκριμένα, στο 58ο λεπτό ο Εβρά με εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μάντζουκιτς ισοφάρισε το ματς, αλλά και το σκορ του πρώτου αγώνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους «κόκκινους διαβόλους», ήρθε το γκολ του Μίλερ στο 68' για να γίνει το 2-1 και να πάρει η πρόκριση στους Βαυαρούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα