Ουρανία Μιχαλολιάκου: «Θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε»

Η θυγατέρα, αν και σε πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς όπως η ίδια δήλωσε θα προτιμούσε να είναι στον καναπέ τους σπιτιού της, βγήκε στο διαδικτυακό κανάλι της Οργάνωσης και έκανε πολιτική εκπομπή.

Έχοντας στο πλευρό της τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος που αναπληρώνει τον Ηλία Κασιδιάρη, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, κάλεσε τα μέλη να μείνουν πιστά στον ακροδεξιό κόμμα και να μην πτοούνται από τις συλλήψεις

του.

Εμφανώς οργισμένη εμφανίστηκε η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία έκανε «κάλεσμα» στους χρυσαυγίτες και τους ζήτησε να μην πτοούνται από τις συλλήψεις του πατέρα της, του «συναγωνιστή» Ηλία Κασιδιάρη και των υπολοίπων βουλευτών της.

«Και αν οι συναγωνιστές μας δεν μπορούν να κάνουν ό,τι έκαναν πριν, μπορούμε εμείς και αν μπούμε φυλακή θα μπορούν άλλοι που θα μείνουν πίσω. Η Χρυσή Αυγή είναι ιδέα» είπε και εν συνεχεία στη γραμμή του πατέρα της και των υπολοίπων, υποστήριξε ότι η σύλληψη ήταν πολιτική.

Βέβαια, από το στόχαστρό της δεν ξέφυγαν οι δημοσιογράφοι για τους οποίους είπε: «έχουν πρεμούρα και βιασύνη για τη δίκη. Η δίκη, είναι δίκη για τις φυλλάδες των δημοσιογράφων και όχι των δικαστών».

Και συνέχισε στηρίζοντας τον πατέρα της: «Μπορούν να πουν τα παιδιά των άλλων βουλευτών ότι είναι υπερήφανα για τον πατέρα τους;» αναρωτήθηκε.

Κλείνοντας, η Ουρανία Μιχαλολιάκου είπε πως «ακόμη και να έρθουν να με συλλάβουν αύριο το πρωί δεν πρόκειται να κλάψω», ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραίτησης των συλληφθέντων βουλευτών: «όποτε γουστάρουμε παραιτούμαστε από βουλευτές και εάν γουστάρουμε δίνουμε συνεντεύξεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα