ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ DEBATE

13:41 6/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν μεταξύ τους τα κόμματα για τη διεξαγωγή debate, με τη συμμετοχή όλων των αρχηγών, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της διακομματικής. 

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι το κόμμα του επιθυμεί τη διεξαγωγή συζήτησης με όλους τους αρχηγούς. Ο εκπρόσωπος των ανεξάρτητων Ελλήνων

Τέρενς Κουήκ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν θέλει να γίνει το debate γιατί ο Αντ. Σαμαράς φοβάται τον Π. Καμμένο. Από την πλευρά του το ΚΚΕ έκανε λόγο για ψευτοδιλλείμματα και πρότεινε να πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία και όσοι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν να παραμείνουν οι θέσεις τους κενές. Ερωτώμενος από δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης για τη τηλεμαχία μεταξύ των αρχηγών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να τοποθετηθεί, παραπέμποντας στις επίσημες θέσεις των κομμάτων.

Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε είναι η διαφήμιση της ΝΔ με τα μικρά παιδιά. Μέλη της διακομματικής διατύπωσαν την αντίδρασή τους και το θέμα παραπέμφθηκε στο ΕΣΡ.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, το επόμενο διάστημα θα εκδοθεί κοινή υπουργική απόφαση στην οποία θα προβλέπεται ο ραδιοτηλεοπτικός χρόνος κατανομής στα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα