Οργή Μαξίμου με Άρη και λοιπές νεοδημοκρατικές δυνάμεις

Εχθές, σε ανακοίνωσή του ο Προκόπης Παυλόπουλος διέψευσε πληροφορίες που τον ήθελαν να διαφοροποιείται σχετικά με την ποινική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής κάνοντας λόγο για υποβολιμιαίες διαδόσεις, «δείχνοντας» προς συνεργάτες του Πρωθυπουργού.

Την ίδια στιγμή, η επιλογή του Άρη Σπηλιωτόπουλου να καταθέσει ερώτηση για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, της οποίας ηγείται στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, προκάλεσε την οργή του Μαξίμου και σωρεία σχολίων για τα κίνητρά του, με πιο light ότι επιδιώκει να είναι υποψήφιος δήμαρχος και άρα κτυπά τον Νίκο Δένδια.

Είχαν προηγηθεί σειρά δηλώσεων, με στόχο τότε τον Χρύσανθο Λαζαρίδη και τη θεωρία των δύο άκρων, από στελέχη όπως ο Ευρ.Στυλιανίδης και ο Ευ. Αντώναρος. Από την πλευρά τους, οι του Μαξίμου διαβάζουν κάποιες κινήσεις, ειδικά σε δύσκολους κυβερνητικούς χειρισμούς, ως προσπάθεια υπονόμευσης του κυβερνητικού έργου.

Ο Νeo σας έχει ενημερώσει και στο παρελθόν ότι το κλίμα μεταξύ των μετριοπαθών – καραμανλικών της ΝΔ και των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά κάθε άλλο παρά ήπιο είναι, κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Καραμανλής αποφεύγει συχνά ακόμη και να σχολιάσει τα τρέχοντα. Ωστόσο, τα σενάρια συνωμοσίας που διακινούνται στερούνται σοβαρότητας. Τουλάχιστον της σοβαρότητας που απαιτεί ο όγκος των προβλημάτων που έχει μπροστά της η χώρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα