Ώρες αγωνίας για την 17χρονη από το Άργος

Η 17χρονη υποβλήθηκε στο βράδυ της Δευτέρας σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαια, με τους γιατρούς να τονίζουν στη μητέρα της κοπέλας, ότι τα επόμενα τρία με τέσσερα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας της.

Σήμερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.blogspot.gr, o δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος επικοινωνώντας με τους γιατρούς τόνισε: «δυο σφαίρες χτύπησαν το κορίτσι στο

κεφάλι ενώ οι γιατροί είπαν ότι δεν ξέρουν τι να ευχηθούν καθώς είναι τέτοια η ζημιά που έχει υποστεί στα νεύρα που εάν ζήσει “θα είναι παράλυτο από τον αυχένα και κάτω».

Ο πατέρας της 17χρονης μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη. Ο 47χρονος νοσηλεύεται και αυτός σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τραύματα στη στοματική κοιλότητα.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που έκαναν τον 47χρονος πατέρα, γνωστό επιχειρηματία του Άργους, να πυροβολήσει την ίδια του την κόρη.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η πρώην σύζυγός του και μητέρα της ανήλικης και της παρέχεται ψυχολογική στήριξη από ειδικούς ψυχολόγους. ​

Για το νεαρό κορίτσι έγινε έκκληση για αίμα από την οικογένειά της και καλούνται όσοι μπορούν να βοηθήσουν να καλέσουν στο 6943189050.

Αδιευκρίνιστοι οι λόγοι της τραγωδίας

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 47χρονος στο παρελθόν διατηρούσε με τον αδελφό του επιχείρηση εμπορίας τσιγάρων και ήταν γνωστός στην κοινωνία του Άργους. Έμενε μόνος του, ενώ η κόρη του διέμενε μαζί με την εν διαστάσει σύζυγό του. Μέχρι στιγμής οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν εξακριβώσει τα κίνητρα του 47χρονου.

Φωτογραφία από το argolikeseidiseis.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα