Ολοκληρώθηκε το πρώτο WHAT’S UP Funlab με θέμα την ηλεκτρονική μουσική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο WHAT’S UP Funlab με θέμα την ηλεκτρονική μουσική, στο Acro Music Hall στο Γκάζι, όπου 200 τυχεροί fans της ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά και νέοι DJs και παραγωγοί ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αγαπημένη τους μουσική από επαγγελματίες του χώρου.

Τo 1ο WHAT’S UP Funlab προέκυψε ύστερα

από ψηφοφορία του κοινού, που με έμπνευση το μήνυμα «Μαζί είμαστε πιο δυνατοί», καλούσε τους νέους να συνεργαστούν μαζί με τους φίλους τους και να επιλέξουν ανάμεσα στην ηλεκτρονική και τη ροκ μουσική. Το θέμα που επικράτησε ήταν αυτό της ηλεκτρονικής μουσικής. Έτσι στο 1ο Electronic Music Workshop καταξιωμένοι Έλληνες DJs και μουσικοί παραγωγοί αποκάλυψαν όλα τα μυστικά για τις νέες τεχνολογίες, τις εξελίξεις της αγοράς, το demo making, έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για τις τεχνικές remixing & editing, για επιτυχημένο promotion, κατευθύνσεις για διοργάνωση parties κ.ά. Ανάμεσά τους οι Γιάννης Γεροντάκης, Playmen, Mossel, Miss Λευκή, Dino MFU, Agent Greg, George Siras, Best Seller, HouseTwins, οι οποίοι στη συνέχεια ανέβηκαν στα decks και στο open party που ακολούθησε ξεσήκωσαν το κοινό με τη μουσική τους.

Τα WHAT’S UP Funlabs είναι μία σειρά από workshops, με θέματα που ενδιαφέρουν τους νέους, όπως η μουσική, ο αθλητισμός, η τεχνολογία κ.ά. Στόχος τους είναι να εμπνεύσουν τους νέους, να τους προσφέρουν πρωτότυπες δυνατότητες και εμπειρίες και να τους εμπλέξουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, υπό την καθοδήγηση των πιο έμπειρων και αναγνωρισμένων ειδικών για κάθε workshop.

Keywords
Τυχαία Θέματα