Αγριεύει η κόντρα Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας δεν θα βρει θύματα για την αποστασία που απεργάζεται

Σε δήλωσή του, ο Σίμος Κεδίκογλου κάνει λόγο για σενάρια… αποστασίας, που θυμίζουν τις πιο σκοτεινές περιόδους του κοινοβουλευτισμού, κάνει λόγο για την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι ο ηθικός και πολιτικός κατήφορος του κ. Τσίπρας παραπέμπει στις πιο σκοτεινές σελίδες

του κοινοβουλευτισμού.

Η πλήρης δήλωση Κεδίκογλου έχει ως εξής:

Στον ηθικό και πολιτικό κατήφορο του κ. Τσίπρα δεν υπάρχει τέλος. Μετά τις συκοφαντίες και τις απειλές, φτάνει να υπόσχεται εκλογικές αγοραπωλησίες βουλευτών για να βρεθεί στην εξουσία. Παραπέμποντας στις σκοτεινότερες σελίδες του κοινοβουλευτισμού, ο κ. Τσίπρας βάζει επίσημη αγγελία στο κομματικό του όργανο, αναζητώντας αποστάτες!

Πρόθυμα θύματα δεν θα βρει. Με την πρωτοφανή ενέργειά του, όμως, επιχειρεί να δηλητηριάσει επικίνδυνα την πολιτική ζωή. Και γράφει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές έχουν ελευθερία συνείδησης λέει ο Σκουρλέτης

«Οι βουλευτές έχουν ευθύνη απέναντι σε όσους τους ψήφισαν και έχουν ελευθερία συνείδησης» τονίσει ο Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας στις κατηγορίες του Ευάγγελου Βενιζέλου περί προσκλητηρίου αποστασίας.

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αισθάνεται ως ο πρώτος θιγόμενος» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Ακόμα επισήμανε ότι σε μεγάλο βαθμό το ποσοστό του 27% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο είναι αποτέλεσμα ιδιότυπης συμμαχίας κοινωνικών δυνάμεων.

Επιπλέον, σημείωσε ότι τις τελευταίες δεκαετίες οι τράπεζες αντί να διαμεσολαβούν και να υποστηρίζουν την ανάπτυξη έγιναν αποκλειστικά κέντρα κερδοσκοπίας. Πρόσθεσε ότι εάν μια τράπεζα μπορεί να καλύψει τις δικές της ανάγκες προσφεύγοντας στις αγορές, θα ήταν ευχής έργον να το πράξει.

Όσον αφορά την προκήρυξη που ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι διαφέρει από αντίστοιχες προκηρύξεις, στοχεύει αποκλειστικά μόνο στα θύματα, και δεν κάνει γενικότερη αναφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα