ΟΙ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗ… ΓΟΥΡΝΑ

Όλοι οι σελέμπριτι μπαρκάρουν με τα σκάφη τους! Οι υπόλοιποι φέτος το καλοκαίρι καταβρεχόμαστε με τα λάστιχα στις βεράντες.

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*To τι σκάφος, γιοτ, φουσκωτό, ιστιοπλοϊκό, μεγάλο, μικρό παίζει για τους έλληνες εκπροσώπους της δημοσίας ελίτ, δε μετριέται. Φτωχοί, χρεοκοπημένοι, υπάλληλοι, άνεργοι προς το παρών, που πέρασαν από τηλεοράσεις, εκδόσεις, τηλεοπτική καλοπληρωμένη (παλιά) δημοσιογραφία έχουν όλοι από ένα σκάφος

και το αρμενίζουν στο Αιγαίο και στο Ιόνιο!

*Τι στα κομμάτια; Μονό εμάς βαράει στη κεφάλα η κρίση, που τη θαλασσούλα (χωρις σκάφος πάντα), από διηγήσεις την θυμόμαστε πια!

*καταλαβαίνω βεβαία πως είναι καλοκαίρι, από τη ζεστή αλλά και την καταμέτρηση μπικίνι της Ελένης Μενεγάκη, στα περιοδικά. Α! Η Ελένη είναι στην Αχλα; Αρά ο κόσμος πάει διακοπές πάλι!

*Η οποία Ελένη κουκλάρα! 20 χρονών! Όχι σαν εμάς! Που αγιασμό πίνουμε και κιλό γίνεται.

*Αυτά με τις διακοπές, τα σκάφη και τα μπικίνι της Ελένης, βλέπει και ο Άκης και χολοσκάει για αυτό απόψε το βραδύ θα βγει στις ειδήσεις στον ΑΛΦΑ κατευθείαν απ το Κορυδαλλό. Όλοι καλοπερνούν και αυτός πληρώνει τη νύφη; Η μάλλον και η νύφη πληρώνει τώρα, μιας και αυτή εκεί παρά δίπλα στο Κορυδαλλό είναι.

*Οι φήμες θέλουν την Φαίη Βωκου στη θέση της Παπαβασιλείου στο Μες στη Καλή Χαρά, στον Άλφα!

*Και στον Άλφα από τις φήμες ενημερώθηκαν διότι δεν το είχαν ειπούν τους το ενδιαφέρον τους.

*Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε το θαυμασμό της για την Μαρινέλλα! Σα να λέμε τα ΣΟΣ της έπεσαν στην ύλη. Οι τραγουδίστριες όλες λένε την Φουρέιρα, οι παρουσιάστριες την Ρούλα και την Ελένη και παλιά οι υποψήφιες των καλλιστείων την Μελίνα. Όχι τίποτα άλλο αλλά μη δώσουν πόντους σε καμία ανταγωνίστρια. Έτσι θαυμάζουν μονό τις κορυφαίες.

*Η Δουκισα Νομικου με την αποσβωλοτική εμφάνιση δήλωσε πως «Δεν είμαι και η Άντζελα Τζολί να ξεχειλίζει η ομορφιά από τα μπατζάκια». Ακριβώς κουκλίτσα μου! Δεν ξεχειλίζει τίποτα από πουθενά. Είναι όλα άψογα και μη μας σατανίζεις άλλο…

*Δούκισσα Νομικου (μη μας σατανίζεις λέμε): «Δεν θα ήθελα να ήμουν διαφορετική. Αγαπώ και τα καλά μου και τα κακά μου. Γιατί αυτή είμαι εγώ. Αλλιώς, θα ήμουν κάποια άλλη». Τρία κακά σου πες μου και θα τα κάνω αφίσα!

*Ο Γιώργος Λιαγκας δε ξέρει αν θα κάνει το Πρωινό μου την επόμενη χρόνια, αλλά όπως είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή: «Αυτό που ξέρω είναι ότι ετοιμάζω κάτι καινούριο, πολύ δυνατό, κάτι μοναδικό, που δεν θα έχει ξαναγίνει στα ελληνικά δεδομένα. Ελπίζω να είναι καλοτάξιδο και να το αγαπήσει ο κόσμος, όπως έχει αγαπήσει και μένα είτε τηλεοπτικά είτε ραδιοφωνικά». Τι έγινε; Θα ξαναγράψει την Ιλιάδα και την Οδύσσεια;

*Η είδηση πολύ εντύπωση μου έκανε. Εδώ οι γονείς πιάνουν τα παιδιά να κάνουν ασωτίες, στη Γερμάνια όμως συμβαίνει το αντίθετο! Μια 15χρονη λοιπόν, έπαθε σοκ όταν είδε τους γονείς της στην τηλεόραση, σε ρεπορτάζ για σεξουαλικά όργια, όπου τους έδειχνε σε κλαμπ όπου ειδικό στο θέμα. Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση κατά του καναλιού που μετέδωσε τ

Keywords
Τυχαία Θέματα