Οι πρώτοι σε σταυρούς στον Πειραιά

Ήταν πρώτος με τεράστια διαφορά από το δεύτερο Πέτρο Κόκκαλη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε 14010 ψήφους; και είναι χαρακτηριστικό ότι τον τίμησαν με το σταυρό τους περισσότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη (συνολικοί ψήφοι 27.440).

Με βάση τα επίσημα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από το Πρωτοδικείο μετά την καταμέτρηση των σταυρών, στη δεύτερη θέση είναι ο Πέτρος Κόκκαλης

Δεύτερος από το συνδυασμό του επόμενου

Δημάρχου του μεγάλου λιμανιού της χώρας έρχεται ο Πέτρος Κόκκαλης, γιος του άλλοτε ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη και τρίτη η Ειρήνη Νταϊφά, κόρη του αείμνηστου προέδρου του Ολυμπιακού, Σταύρου Νταϊφά.

Ακολουθεί ο Γιάννης Μελάς, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που εκλέγονται είναι ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιάς Χρήστος Αγραπίδης και ο πρώην «ερυθρόλευκος» μπασκετμπολίστας, Σταύρος Ελληνιάδης.

Από τον συνδυασμό του κ. Μιχαλολιάκου εκλέγονται οι:

Από το συνδυασμό του Θοδωρή Δρίτσα εκλέγονται οι:

1 ) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ 728

2 ) ΣΤΑΘΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 679

3 ) ΜΕΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΒΑΝΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 622

4 ) ΓΑΒΑΛΛΑ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΣΑΡΑΝΤΟΥ 604

Από το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» της Ελπίδας Παντελάκη εκλέγεται ακόμα ο Ηλίας Σαλπέας (1235), ενώ από το συνδυασμό της «Ελληνικής Αυγής» του Ν. Κούζηλου ο Παναγιώτης Αντώναρος (912).

Οι συνδυασμοί του Ιωσήφ Βουράκη και του Αντώνη Καλογερόγιαννη εκλέγουν από ένα δημοτικό σύμβουλο που θα είναι οι επικεφαλής.

Δείτε το σύνολο των ψήφων της Α' Κυριακής, που ψηφίστηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Keywords
Τυχαία Θέματα