ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ BMW ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ

Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων οδηγούν επιθετικά και απερίσκεπτα στους γερμανικούς δρόμους, ενώ είναι αγενείς, σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Motorwelt.

Πρώτοι στη λίστα είναι οι ιδιοκτήτες BMW, με ποσοστό 50,6%, ακολουθούν οι οδηγοί  Mercedes με 32,2%, στην τρίτη θέση οι κάτοχοι Audi με 25,9%, στην τέταρτη θέση βρίσκονται όσοι οδηγούν Porsche 8,7% και στην πέμπτη ο οδηγοί  VW 5,4%.

Σύμφωνα με την έρευνα, γενικά,

οι οδηγοί ακριβών και υψηλών δυνατοτήτων αυτοκινήτων είναι πιο απειλητικοί στο δρόμο. Η έρευνα έγινε τον Αύγουστο, σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από τα 45,5 εκατομμύρια οδηγούς στη Γερμανία.

Στο ίδιο βασικό συμπέρασμα πάντως κατέληξε και πρόσφατη έρευνα της βρετανικής ιστοσελίδας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Compucars.co.uk, η οποία διαπίστωσε ότι οι κάτοχοι BMW είναι οι χειρότεροι οδηγοί και στους βρετανικούς αυτοκινητοδρόμους.

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα, τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι οδηγοί αυτοκινήτων BMW είναι ότι δεν προσέχουν τους άλλους οδηγούς και δεν είναι συγκεντρωμένοι όταν οδηγούν.

Keywords
Αναζητήσεις
χειροτεροι οδηγοι mercedes
Τυχαία Θέματα