ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β

Δραματικούς τόνους από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, κόντρα μεταξύ ΣαμαράΚαμμένου και ΒενιζέλουΤσίπρα, εμμονή των αρχηγών στις θέσεις τους, αλλά και άρνηση του κ. Παπούλια να δώσει συνέχεια στο σήριαλ με το Σχέδιο Β του Π. Καμμένου,

δείχνουν τα πρακτικά της χθεσινής μέρας. 


Εκτός από το γεγονός ότι οι αρχηγοί επιμένουν στις γνωστές θέσεις που εδώ και μέρες διατυπώνουν, στη διάρκεια των άκαρπων προσπαθειών, ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρόταση του Π. Καμμένου για δημιουργία κυβέρνησης «Ανεξάρτητων Ελλήνων», με ψήφο εμπιστοσύνης των κομμάτων που θα δεχθούν τις γνωστές 7 προτάσεις του. Στη ρήση του Ευάγ. Βενιζέλου για κυβέρνηση Καμμένου, ο επικεφαλής του νεοπαγούς σχηματισμού, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, να μην είναι αυτός πρωθυπουργός!

Μεγάλη έκταση έλαβε η συζήτηση για την ύπαρξη ή μη εγγράφου με το γνωστό Σχέδιο Β, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, εμφανώς ενοχλημένο να μην επιθυμεί να αναφερθεί στο θέμα. Αντίθετα, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς συνεχώς «τσιγκλούσε» τον κ. Καμμένο, προκειμένου να αποκαλυφθεί η ύπαρξη σχεδίου. Σε κάποια στιγμή, κι ενώ ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανώς σε δύσκολη θέση, δεν επιθυμούσε να συνεχίσει τη συγκεκριμένη συζήτηση, ο Κάρολος Παπούλιας αναγκάστηκε να αναφερθεί στην απάντηση που έδωσε εκ μέρους της Προεδρίας, ο επικεφαλής του γραφείου τύπου κ. Μπίτσιος. 

Δείτε τα πρακτικά της χθεσινής ημέρας: εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα