Οι White Hills στην Ελλάδα

Η αβάντ-γκαρντ αισθητική τους και οι κινηματογραφικές αναφορές τους έχουν κάνει διάσημους από το 2005, όταν και έκαναν τα πρώτα βήματά τους στη δισκογραφία, ενώ φημίζονται για τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν νέο δίσκο και συμμετείχαν με σάουντρακ στη νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους «Only lovers left alive».

Στις εμφανίσεις τους θα συμμετέχουν ως special guests οι «This Is Nowhere» στην ολοκαίνουργια «εκδοχή» τους που ακούει στο όνομα «Turn On Tune Down Drop d» που θα κυκλοφορήσει μέσω της νεοσύστατης

εταιρείας «Hands In Sand».

Για τη συναυλία στην Αθήνα στο Six Dogs (22 Σεπτεμβρίου), το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42. Τηλ: 210 3608366) και ηλεκτρονικά μέσω Viva.gr, ενώ η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη στο Eightball Club (23 Σεπτεμβρίου), το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του (περιορισμένος αριθμός) από το δισκοπωλείο Λωτός, Σκρα 7 στην τιμή των 13 ευρώ, ενώ την ημέρα της συναυλίας το εισιτήριο θα έχει 15 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα