Οι Pink Martini ζωντανά στον Λυκαβηττό

To δημοφιλές «κοσμοπολίτικο» συγκρότημα που συνδυάζει την κλασική μουσική με τη jazz, την rumba με το rock, την bossa nova με την χορευτική pop «προσγειώνεται» στη σκηνή του Θεάτρου του Λυκαβηττού και φέρνει τη φρεσκάδα της μουσικής του και τα καινούρια τους «χαρούμενα» τραγούδια από το νέο τους studio άλμπουμ «Get Happy».

Στο

Θέατρο Λυκαβηττού θα βρεθεί και η τραγουδίστρια Storm Large, που συνοδεύει επί σκηνής τους υπόλοιπους ταλαντούχους μουσικούς από όλα τα σημεία του πλανήτη, και τον πιανίστα – ιδρυτή του συγκροτήματος, τον Thomas Lauderdale.

«Amado mio», «Sympatique», «Una notte a Napoli», «Anna», «City of night», «Lilly«, «Let’s fall in love», «Τempo Perdido» και «Get Happy» θα ταξιδέψουν το κοινό -παρότι είναι τέλη Σεπτέμβρη- σε μια καλοκαιρινή περιπέτεια, κάπου στη γαλλική Ριβιέρα ή σε ένα cabaret της Νέας Υόρκης, ή στα βάθη της μυστικιστικής Ανατολής.

INFO: Θέατρο Λυκαβηττού, Λόφος Λυκαβηττού, Αθήνα, 210 7227209. Σάββατο: 21:00. Είσοδος 25 – 35 ευρώ. Προπώληση: www.ticketservices.gr, www.i-ticket.gr, Public Πανεπιστημίου 39 – Στοά Πεσμαζόγλου, τηλεφωνικά στο 210 7234567.

Keywords
Τυχαία Θέματα