ΟΙ FLOGGING MOLLY ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

Flogging Molly, οι οποίοι παίζουν ζωντανά απόψε στη Θεσσαλονίκη (Block 33) και αύριο στην Αθήνα (Gagarin 205) δεν είναι απλώς μια μπάντα, είναι μια επταμελής οικογένεια, αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στη μουσική τους.

Της Χαράς Ιωάννου

Flogging Molly δημιουργήθηκαν το 1997, με επιρροές από τους Pogues, τον Johnny Cash

και τους Clash και με νοοτροπία DIY κυκλοφόρησαν το 2000 το πρώτο τους άλμπουμ «Swagger» για να ακολουθήσει το 2002 το «Drunken Lullabies» που έγινε χρυσό. Το 2004 με το «Within a Mile of Home» απέδειξαν την ικανότητα τους τη μία στιγμή να παίζουν rock n roll και την άλλη οι κιθάρες να «λιώνουν» για να δώσουν την πρωτοκαθεδρία στο βιολί. Το 2008 τάραξαν τα νερά με το Float, που ηχογραφήθηκε στην Ιρλανδία, και με τις απίστευτες εναλλαγές ρυθμού κατάφεραν να προσεγγίσουν το πλατύ κοινό. Το 2011 κυκλοφόρησε το «Speed Of Darkness» για να μας μιλήσουν για τις απίστευτες αλλαγές που έχουν συμβεί στις ζωές όλων μας.

Οι διαπεραστικοί, πάντα επίκαιροι και «καυστικοί» στίχοι, οι αξεπέραστες μελωδίες, οι συγκλονιστικές live εμφανίσεις σε συνδυασμό με τον απεριόριστο ενθουσιασμό, τη μεταδοτική ενέργεια και την αφοσίωσή που δείχνουν στους fans τους, έχουν κάνει τους Flogging Molly ένα πραγματικά ξεχωριστό και αγαπητό συγκρότημα.

«Εάν η μουσική μας δεν είχε μαντολίνο, ακορντεόν, βιολί και σφυρίγματα θα ήταν punk rock, και αν δεν είχε κιθάρα, μπάσο και drums θα ήταν παραδοσιακή ιρλανδική μουσική. Αλλά σημασία δεν έχουν οι ταμπέλες!» λέει ο ιδρυτής του συγκροτήματος Dave King.

INFO:

Θεσσαλονίκη, Τρίτη 28 Αυγούστου, Block 33

Αθήνα, Τετάρτη 29 Αυγούστου, Gagarin 205

Η τιμή των πρώτων εισιτηρίων είναι 22 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 25 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Αθήνα, Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), 210 3608366. Θεσσαλονίκη, Musicland, Μητροπόλεως 102, 2310 264 880. Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα