Οι 5 σημαντικότερες μεταγραφές της εφετινής Super League

1. Χαβιέρ Σαβιόλα, Ολυμπιακός: Το μεγαλύτερο όνομα του φετινού ελληνικού μεταγραφικού καλοκαιριού, έτσι απλά. Εξαιρετικό βιογραφικό, σωρό από συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής σημείο αναφοράς για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο νέος άσος του Ολυμπιακού, θα είναι σαφώς η ατραξιόν του φετινού πρωταθλήματος. Πολυτέλεια για τη μνημονιακή Ελλάδα τέτοιες μεταγραφές.

2.

Μίροσλαβ Στοχ, ΠΑΟΚ: Ηρθε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ αλλά τέτοιοι ποδοσφαιριστές καλό είναι να έρχονται στα μέρη μας έστω και έτσι. Μπορεί να κάνει εύκολα τη διαφορά στα φτερά της επίθεσης του δικεφάλου του βορρά και να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκες με την απαράμιλλη ταχύτητά του και την εξαιρετική τεχνική του. Ερωτηματικό η εξωγηπεδική στάση του σε μία πόλη-πειρασμός όπως η Θεσσαλονίκη. Αλλωστε για τις εξωγηπεδικές του ατασθαλίες μπήκε στη μαύρη λίστα της Φενέρμπαχτσε.

3. Λουτσιάνο Γκαλέτι, ΟΦΗ: Σύμφωνοι,δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Αργεντίνος μέσος μετά την τρίχρονη, σχεδόν, αποχή του αλλά όπως και να το κάνουμε η παρουσία και μόνο στον ΟΦΗ ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Ηρακλείου. Αν ο άλλοτε σταρ του Ολυμπιακού βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο τότε οι Κρητικοί θα έχουν πιάσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου.

4. Μιχάλης Μανιάς, Αρης: Ο νεαρός φορ από τη Ρόδο ήταν ένας ακόμη ποδοσφαιριστής μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι. Μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε με τον Απόλλωνα όμως στο γεμάτο δυσκολίες πρωτάθλημα της football league, το όνομά του έγινε γνωστό σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια. Ο Αρης κινήθηκε έξυπνα και εξασφάλισε την υπογραφή του ικανότατου σκόρερ ο οποίος θα αμοίβεται μόλις με 100.000 ευρώ ετησίως.

5. Ντορίν Γκοϊάν, Αστέρας Τρίπολης: Ο…λεγάμενος είναι βασικό στέλεχος της πάντα ανταγωνιστικής Εθνικής Ρουμανίας και εκ των αρχηγών αυτής. Τι άλλο να γράψει κάνεις για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης; Εξαιρετικά σημαντική η παρουσία του σε ένα κατά τα άλλα φτωχό πρωτάθλημα και φυσικά μεγάλη τιμή για τον Αστέρα. Ο Γκοϊάν είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στην αμυντική γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα