ΟΦΗ-Πανιώνιος

Αν και αγωνίστηκε με 10 παίκτες στα τελευταία 12 λεπτά της αναμέτρησης ο Πανιώνιος πήρε το 0-0 από τον ΟΦΗ στο κατάμεστο “Γεντί Κουλέ” το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Κρητικοί είχαν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση σχεδόν σ’ όλη τη διάρκειά της αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά πάρα μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους τηνέχασε ο Μπούρμπος στο 44′ ενώ στην επανάληψη ο Γκαλέτι προσέδωσε ποιότητα αλλά όχι και γκολ

στους γηπεδούχους (είχε πάντα ένα πολύ ωραίο σουτ στο 69′).

Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με αμυντικές βλέψεις και απέσπασε τον πολυπόθητο βαθμό αν και από το 84′ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Λαμπρόπουλου. Ο Ιστορικός δεν είχε τον Μενδρινό ο οποίος τελικά δεν απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής λόγω εμπλοκής με το δελτίο του.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης (57′ Γκαλέτι), Φραγκουλάκης (57′ Ζε Εντουάρντο), Περογαμβράκης (83′ Όγιος), Νιμανί

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Αυλωνίτης, Μητρόπουλος, Ντούνης (74′ Παναγιωτούδης), Λάσνικ (86′ Καλτσάς), Κολοβός, Αραβίδης (90′+1 Μαρουκάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα