«Όχι» Καμίνη στο «Παράνομο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής»

«Η δημοτική αρχή της Αθήνας έχει καταστήσει σαφές, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι για τη δημόσια διανομή ειδών σε δημόσιο χώρο της πόλης, απαραίτητη είναι η σχετική άδεια από τον δήμο Αθηναίων. Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για αύριο διανομή ειδών και τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή στην πλατεία Αττικής είναι παράνομη, καθώς δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αδειοδότησης και πολιτικά απαράδεκτη, διότι προάγει συνειδητά το

ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, εφαρμόζοντας τη νομοθεσία, ο δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές αρχές, δεν πρόκειται να ανεχθεί την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ωστόσο διαφορετική άποψη έχει η Χρυσή Αυγή κάνοντας λόγο για «παράνομο σχέδιο απαγόρευσης της διανομής τροφίμων από Δένδια και Καμίνη με τις ευλογίες Σαμαρά».

«Όσον αφορά το γελοίο επιχείρημα Καμίνη περί… μη λήψης της απαιτούμενης άδειας, γνωστοποιούμε σε κάθε ενδιαφερόμενο πως ήδη η Χρυσή Αυγή έχει ενημερώσει επισήμως τις αρμόδιες αρχές (τοπικό αστυνομικό τμήμα, αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. και εισαγγελέα υπηρεσίας). Είμαστε 100% νόμιμοι και κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει την δραστηριότητά μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση και τονίζεται ότι η διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής θα πραγματοποιηθεί κανονικά με όλη την κοινοβουλευτική ομάδα συμπεριλαμβανομένου και του Ν. Μιχαλολιάκο.

Υπενθυμίζεται ότι σε αντίστοιχη «επιχείρηση» το Πάσχα, η πρωτοβουλία της Χρυσής Αύγης κατέληξε στην επίθεση εναντίον του κ. Καμίνη από τον Γερμενή ο οποίος επιχείρησε να βγάλει το όπλο του, ενώ ένα 12χρονο κορίτσι δέχθηκε τη γροθιά του κ.Γερμενή, που προοριζόταν για τον δήμαρχο Αθηναίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα