ΟΜΠΑΜΑ Ο …ΖΥΘΟΠΟΙΟΣ

12:50 2/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Το μυστικό δεν είναι πλέον μυστικό. Μετά από λαϊκή απαίτηση, ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να αποκαλύψει τη συνταγή για την περίφημη σπιτική μπίρα του που παρασκευάζεται στο Λευκό Οίκο. 

Είναι το ποτό που ο πλανητάρχης παίρνει πάντα μαζί του στις περιοδείες και κερνά τους υποστηρικτές του. Η μπίρα Ομπάμα έχει βάση το μέλι και σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, είναι το πρώτο αλκοολούχο ποτό που παρασκευάζεται μέσα στην προεδρική κατοικία.

Οι 13.000 υπογραφές Αμερικανών που ζητούσαν τη συνταγή έπιασαν τόπο, κι έτσι το επιτελείο Ομπάμα δημοσιοποίησε τελικά στο ίντερνετ τον τρόπο παρασκευής

της μπίρας.

Ο πραγματικός ζυθοποιός δεν είναι ο ίδιος ο πρόεδρος αλλά ο βοηθός σεφ Σαμ Κας. Ωστόσο, ο Ομπάμα ήταν αυτός που αγόρασε τον εξοπλισμό και πληρώνει από την τσέπη του όλα τα υλικά.

Αν συνυπολογιστούν, αφενός το πρωτοφανές ενδιαφέρον των Αμερικανών για την προεδρική μπίρα, όσο και το γεγονός πως ο Μορμόνος αντίπαλος του Ομπάμα Μιτ Ρόμνει δεν πίνει αλκοόλ, τότε είναι προφανές πως η υπόθεση της μπίρας έχει και πολιτικό χρώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα