Ο Ζίζεκ στέλνει όσους δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ στη… Σιβηρία

Ο αμφιλεγόμενος στοχαστής στην κοινή ομιλία με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσιπρα στην Κροατία, και αφού χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως την ελπίδα για το σύνολο της Ευρώπης, κατέληξε πώς «όσοι δεν υποστηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ θα πάρυν εισιτήριο πρώτης θέσης, χωρίς ειστροφή, για τα γκούλαγκ στη Σιβηρία».

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Αθήνα

984, ο κ. Τσίπρας που άκουσε όσα ανέφερε ο συνομιλητής του απέφυγε να σχολιάσει και αντιθέτως εμφανίζεται να χειροκροτεί.

Η Ν.Δ. δεν έχασε, ασφαλώς, την ευκαιρία να βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εκμεταλλευόμενη τα λεγόμενα Ζίζεκ, τον οποίο χαρακτηρίζει ως γραφική φυσιογνωμία της παρακμιακής αριστεράς» και την αποδοχή τους από τον Αλέξη Τσίπρα. «Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη του 9.84, ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών αναψυχής του στην Κροατία, ο κ. Τσίπρας συζητούσε με γραφικές φυσιογνωμίες της παρακμιακής αριστεράς πως “όσοι δεν υποστηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουν εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τα Γκουλάγκ!”».

«Να μας πει ο κ. Τσίπρας, γιατί αποδέχτηκε δημοσίως την αθλιότητα Ζίζεκ, γιατί το κόμμα του διένειμε δελτίο Τύπου που τον εκθείαζε και ποιους ακριβώς Έλληνες που δεν θα τον ψηφίσουν, ονειρεύεται παρέα με τους φίλους του, να στείλει σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας» καταλήγει η ανακοίνωση της Ν.Δ.

Το επίμαχο σημείο του βίντεο βρίσκεται στο 0:32:22

Keywords
Τυχαία Θέματα