«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»

09:16 7/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από τη Νέα Σμύρνη η Αλέκα Παπαρήγα, κλιμακώνοντας την προεκλογική τακτική στοχοποίησης της Κουμουνδούρου.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ παρομοίασε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ

με το Γιώργο Παπανδρέου στην προεκλογική περίοδο των εκλογών του 2009, υπονοώντας ότι… όπως άλλαξε ρότα σε σχέση με τις υποσχέσεις του ο πρώην πρωθυπουργός, αυτό θα κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ αν κερδίσει τις εκλογές. Σχολιάζοντας το περιεχόμενο της ομιλίας του στους G20, η Αλέκα Παπαρήγα επισήμανε ότι «η ομιλία Τσίπρα ήταν ομιλία που θύμιζε Γιώργο Παπανδρέου και την οποία θα μπορούσαν να υπογράψουν οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος». «Από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ θα γεννηθεί ένα νέο ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ», προέβλεψε, για να προσθέσει ότι «μέσα στην Ε.Ε., ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει αρνάκι». Η κ. Παπαρήγα εξέφρασε για μια ακόμη φορά την εκτίμηση του Περισσού ότι η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία είναι προ των πυλών, επισημαίνοντας ότι το ΚΚΕ «δε θα χρεώσει στον ΣΥΡΙΖΑ το ότι θα μας οδηγήσει στην χρεοκοπία, αλλά του χρεώνει την ευθύνη του εφησυχασμού του λαού». «Ποτέ δεν θα υποστηρίξουμε ότι το ΚΚΕ θα σώσει τον λαό, αλλά ότι θα συμβάλλει ώστε αυτός να αποκτήσει συνείδηση της δύναμής του και να κατανοήσει την ουσία και τις αιτίες των προβλημάτων καθώς και τον χαρακτήρα της κρίσης», συνέχισε η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι «αν η άτακτη πτώχευση βαθύνει ο λαός θα πρέπει να εξασφαλίσει το ψωμί του με τα ίδια του τα χέρια και αυτά δεν γίνονται ούτε με πορείες στην Βουλή ούτε με υπομνήματα».
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλέκα Παπαρήγα πρότεινε χθες τη φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου με φορολογικό συντελεστή 45%, λέγοντας ότι «σε διαφορετική περίπτωση, το σύνθημα «να πληρώσει ο λαός» είναι κενό γράμμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα