Ο θρίαμβος της Βέροιας κατάρρευση για τον Παναθηναϊκό

Οι Μακεδόνες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση σε αντίθεση με τον αναιμικό Παναθηναϊκό ο οποίος δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα της αναμέτρησης. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έπαιξε πολύ καλύτερα, προηγήθηκε μόλις στο 14′ με τον Ιωάννου και αφού διαπίστωσε ότι δεν κινδυνεύει από τον άνευρο Παναθηναϊκό πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη στο 44′.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καρμπόν του πρώτου. Η Βέροια

μπήκε με ορμητικό τρόπο στο γήπεδο και … «πάτησε» τον αντίπαλό της ο οποίος αν και είχε δύο γκολ στην πλάτη έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει. Το τρίτο γκολ, που έμοιαζε θέμα χρόνου, ήρθε στο 54′από τον Μπαρκάν και οι τίτλοι τέλους στο παιχνίδι έπεσαν πολύ πιο νωρίς από ότι θα φανταζόταν κανείς.
Στο διάστημα που απέμενε οι Μακεδόνες κράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία το υπέρ τους σκορ αφού ο Παναθηναϊκός, παρά τις αλλαγές του Ρότσα, δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Λόπες.
Οι συνθέσεις:
Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργίαδης, Καλί, Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργέας, Καφές, Ολαϊτάν (Καλτσάς 86′), Γκιγέρμο, Μπαργκάν, Ιωάννου (Κόστλι 88′).
Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Σπυρόπουλος (Μπαρμπαρούσης 83′), Βελάσκες, Βύντρα, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας (Χουχούμης 71′), Χριστοδουλόπουλος (Σο 59′), Τοτσέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα