Ο τελικός των τελικών

11:42 4/6/2014 - Πηγή: Matrix24

Μέσα σ' ένα εκρηκτικό κλίμα που έχουν διαμορφώσουν οι εκατέρωθεν καταγγελίες και ανακοινώσεις, οι δύο αιώνιοι συγκρούονται με φόντο την κούπα και με επιδίωξη τη νίκη για ένα σωρό από λόγους.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να μην πάει στράφι το break στο ΣΕΦ την Κυριακή έτσι ώστε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου μπροστά στον κόσμο του. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ποντάρει στην πολύ καλή ψυχολογία των παικτών του αλλά και στο γεγονός ότι δεν

αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να αλώσει εκ νέου το ΟΑΚΑ κάτω από πιο δύσκολες συνθήκες αυτή τη φορά και να φέρει τον τίτλο στον Πειραιά για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία.

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν από την Τρίτη. Ενδιαφέρον έχει το αν να θα παρουσιαστεί στο γήπεδο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος είναι τιμωρημένος. Πιθανότατα θα επικαλεστεί το άρθρο 5 του Συντάγματος που μεταξύ άλλων αναφέρει: «απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη χώρα... Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα, είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα