Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ «ΥΠΟΔΟΧΗΣ» ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

«Να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες» καλεί τους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ, που δίνει το σύνθημα για… δυναμική υποδοχή της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, την προσεχή Τρίτη. 

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Στην ανακοίνωση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνεδρίασή του οργάνου, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «υποστηρίζει αποφασιστικά

τις κινητοποιήσεις υποδοχής της κ. Μέρκελ και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και στο συλλαλητήριο της Τρίτης, 9 Οκτωβρίου, στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον κόσμο του, όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης – τρόικας, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες. Να μην περάσουν τα μέτρα, να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, να φύγει η κυβέρνηση της καταστροφής», προσθέτει η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που καταλήγει ως εξής: «Καλεί όλες τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να συγκεντρώσουν στις επόμενες εβδομάδες τις δυνάμεις τους στο καθήκον να σταματήσουμε τα μέτρα – φαρμάκι της κυβέρνησης και της τρόικας, να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και τους φορείς που την εκφράζουν».

Παράλληλα, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε η ολιγοήμερη μετάθεση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις αρχές Δεκεμβρίου, αντί για τα μέσα Νοεμβρίου που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα